Είστε εδώ

Santa Run Komotinis 2023

Το  Santa Run Κομοτηνής 2023 έφτασε στο τέλος του και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που όλη η πόλη συμμετείχε ενεργά σε μια δράση για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού-την ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στη δράση και βοηθήσατε να δώσουμε παλμό και ζωντάνια στην πόλη, καθώς και όλους εσάς που δεν παρευρεθήκατε αλλά στηρίξατε σθεναρά την επίτευξη του σκοπού μας. Του σκοπού όλων μας!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας το Δήμο Κομοτηνής, τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Ευχαριστούμε θερμά, την ΑΜΚΕ Συνάψεις, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ν. Ροδόπης, την Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής (ΑΝΟΚ), το Europe Direct, το Exagono Κέντρο Νεολαίας & Εθελοντισμού Δήμου Κομοτηνής, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Εβριτών με τους Los Toubanevros.Kom και τα κρουστά Ιάσμου που με την καθοδήγηση του Χρήστου Ναλμπάντη έδωσαν ρυθμό στην πορεία μας, το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής που γέμισε μελωδίες την Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, τα ΙΕΚ ΔΥΠΑ Κομοτηνής με το τμήμα Αισθητικής που γέμισαν με χρώματα τους μικρούς μας φίλους, τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη που μας χάρισε το νέο του χριστουγεννιάτικο τραγούδι και την Ειρήνη Τσακίρη για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τους χορηγούς επικοινωνίας που μετέδωσαν τη φωνή μας και είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Την Ελληνική Αστυνομία -Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών Κομοτηνής και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης που συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή της πορείας μας και τους υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής που φρόντισαν για τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Τους χορηγούς μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς επέλεξαν να προσφέρουν για τη στήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης.  Ιδιαίτερη μνεία στα Αστικά Κομοτηνής και Blue Travel, την εταιρεία Αnaplasis Προϊόντα Ομορφιάς, τα Cotton+Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε., τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και το Φαγί.gr που στηρίζουν αδιάλειπτα την προσπάθεια μας από το 2019 και καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, την ADAPA Greece Komotini S.A.

Επίσης, το εστιατόριο Ρεφενέ και τον Ισαακίδη Αρτοποιείον  που στήριξαν τις οργανωτικές μας προσπάθειες, τα καταστήματα της πόλης BonBon Presents, Ανθολόγιο Σεργκενλίδης All About Ηome, Νεντίμ και Coffee Lamb  που φιλοξένησαν τα σκουφάκια και τις στολές μας, τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Alma Libre και τη Σχολή Χορού Let’s Dance που αφιέρωσαν τις εκδηλώσεις τους στην επίτευξη του σκοπού μας και τέλος όλους τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που έδωσαν το παρόν τους. 

Πιστεύουμε στα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν μέσα από τις συνέργειες και εσείς όλοι, για άλλη μια φορά το επιβεβαιώνετε https://www.youtube.com/watch?v=vrlpkFRiB-k

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη διάθεση των σκούφων και των στολών ανέρχεται στα 5.060 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς… μέχρι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 όπου θα συναντηθούμε και πάλι στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής!

Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!!!!!