Είστε εδώ

Santa Run Komotini 2022

Το Santa Run Κομοτηνής 2022 έφτασε στο τέλος του και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που  η όλη  πόλη συμμετείχε ενεργά σε μια δράση για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, παρά τα εμπόδια του καιρού!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στη δράση και βοηθήσατε να δώσουμε παλμό και ζωντάνια στην πόλη, καθώς και όλους εσάς που δεν παρευρεθήκατε αλλά στηρίξατε σθεναρά την επίτευξη του στόχου μας. Του στόχου όλων μας!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και τους e-Αιμοδότες, τους εθελοντές μας από το ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ, το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής που γέμισε με νότες την πορεία μας,  το Europe Direct, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ν. Ροδόπης, το Σύλλογο Κρητών Φοιτητών «Ερωτόκριτος» και το Κέντρο Νεολαίας Εθελοντισμού Exagono αλλά και όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή να γίνουν ξωτικά στη δράσης μας.

Τους χορηγούς επικοινωνίας που μετέδωσαν τη φωνή μας και είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών Κομοτηνής που συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή της πορείας μας και τους υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής που φρόντισαν για τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς επέλεξαν να προσφέρουν για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS- Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής». Ιδιαίτερη μνεία στα Αστικά Κομοτηνής και Blue Travel, την εταιρεία ΑνάPlasis, τa Cotton+Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε., τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και το Parking Komotini που στηρίζουν αδιάλειπτα  την προσπάθεια μας από το 2019 και καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, το Φαγί, την εταιρεία Μασούτης Α.Ε., το ΣΥ.ΦΑ Ροδόπης, το Δικηγορικό Σύλλογο Ν. Ροδόπης και το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θράκης.

Επίσης, το Ρεφενέ και το Μασάλι που στήριξαν τις οργανωτικές μας προσπάθειες και τα υπόλοιπα καταστήματα της πόλης που συνέβαλαν, ο καθένας με τις δυνατότητες του, στη συγκέντρωση αυτού του ποσού!

Ωστόσο, φέτος η δράση μας δεν περιορίστηκε στην καθιερωμένη πορεία περπατήματος αλλά έγινε Εβδομάδα Κοινωνικής Προσφοράς, στην οποία συνέβαλαν o ΣΒΕΚΟ - Komo Basket League, η Κοινότητα Νέων, η Κοιν. Σ.ΕΠ Κομοτηνή Eν Δράση, η System & G, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής και το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» και ιδιαίτερα η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας, που συμβάλλει τα μέγιστα σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία.

Η διαδικτυακή δράση μας «Δες το αλλιώς» ήταν μια πρωτοβουλία της Δομικής Δαλκυριάδου στην οποία ανταποκρίθηκαν τα Κ.Δ.Α.Π. «Παιδεία Παίζει», Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Κομοτηνής, ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, η «Κιμωλία», «Χαρά και Δημιουργία», Κ.Δ.Α.Π. Μεα Χαμόγελο Κομοτηνής, Κ.Δ.Α.Π. Μπο…Yes, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, 5ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κομοτηνής, ΜΟΡΜΟΛΗΣ Παιδικός Σταθμός και γέμισαν το site μας εικόνες, γεμάτες από την ελεύθερη σκέψη των παιδιών που ζωγράφισαν «έξω από το κουτί». 

Πιστεύουμε στα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν μέσα από τις συνέργειες και εσείς όλοι, για άλλη μια φορά το επιβεβαιώνετε! Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη διάθεση των σκούφων και των στολών ανέρχεται στα 5.915,00 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς… μέχρι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 όπου θα συναντηθούμε και πάλι στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής!

Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!!!!!