Είστε εδώ

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

Το Santa Run είναι μια δράση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία στηρίζεται στις δωρεές, τις χορηγίες, τις συνδρομές και τον εθελοντισμό. Η στήριξη των χορηγών αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τη διοργάνωση της δράσης αλλά κυρίως για την ενίσχυση του έργου φορέων που δραστηριοποιούνται στην Θράκη και συμβάλλουν ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο και στην προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Γιατί να γίνεται χορηγός του Santa Run Κομοτηνής 2023: 

  1. Στηρίζεις φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και συμβάλουν στην προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

  2. Γιατί κάθε εθελούσια κίνηση προσφοράς είναι ένα χαμόγελο γι' αυτόν που το χρειάζεται!

  3. Ισχυροποιείται το εταιρικό σας προφίλ, αναδεικνύοντας την επιχείρησή σας σε έναν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

  4. Προβάλετε την εταιρία σας σε περισσότερους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της δράσης (Website, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Twitter).

Γίνε κι εσύ χορηγός συμβάλοντας στην ενίσχυση φορέων 

Εάν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να γίνετε χορηγός μας και να συνεισφέρετε στην προσπάθειά, επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή αποστέλλοντας μήνυμα στο [email protected] ή στην Σελίδα μας στο Facebook  και στο Instagram. Εμείς με την σειρά μας, θα σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες χορηγικής υποστήριξης της δράσης και μαζί θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.