Είστε εδώ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Το Santa Run είναι μια δράση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία στηρίζεται στoν εθελοντισμό. Η στήριξη των εθελοντών αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τη διοργάνωση της δράσης αλλά κυρίως για την ενίσχυση του έργου φορέων που δραστηριοποιούνται στην Θράκη και συμβάλλουν ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο και στην προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Επειδή όμως Άη Βασίλης δίχως ξωτικά, δεν γίνεται, σας καλούμε να γίνετε ένας από τους δεκάδες εθελοντές-ξωτικά της ομάδας, που θα συνδράμουν τα μέγιστα στην επίτευξη του σκοπού μας.

Γραμματειακή υποστήριξη, συντονισμός των δρομέων «Άη Βασίληδων», συντονισμός των αθλητικών, και όχι μόνο, συλλόγων που θα συμμετάσχουν θα είναι μόλις κάποιες από τις αρμοδιότητες των «μαγικών» μας βοηθών.

Γίνε εθελοντής και απόδειξε πως τα ξωτικά δεν αποτελούν πλάσματα της μυθολογίας αλλά βρίσκονται τριγύρω μας, και προσφέρουν με ανιδιοτέλεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Γιατί να γίνεται εθελοντής του Santa Run Κομοτηνής 2023: 

  1. Στηρίζεις φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και συμβάλουν στην προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

  2. Γιατί κάθε εθελούσια κίνηση προσφοράς είναι ένα χαμόγελο γι' αυτόν που το χρειάζεται!