Είστε εδώ

Δελτίο Τύπου

Ο «αργοπορημένος» Άη Βασίλης, θα κάνει φέτος μία πρώτη σύντομη στάση στην πόλη της Κομοτηνής, στις 7 Δεκεμβρίου, με στόχο να ενώσει και πάλι τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, όλους εμάς, για την συγκέντρωση ενός εκ των βασικότερων αγαθών,  του ελαιολάδου που θα δοθούν στις άπορες οικογένειες του Δήμου Κομοτηνής.

Το 1ο Run Santa Run, που συνδιοργανώνουν η ΔΚΕΠΠΑΚ, ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun και Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ούτως ώστε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, όλη η πόλη να τρέξει ενισχύοντας τον σκοπό της διοργάνωσης.

Τα ξωτικά του Άη Βασίλη, ετοίμασαν και απέστειλαν ήδη τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, τα οποία θα φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες.

Τα σκουφάκια του Άη Βασίλη βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ατόμων με Κινητική Αναπηρία και Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ» (Τέρμα Λεωφ. Δημοκρατίας) , από όπου μπορούν όσοι έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους να τα προμηθεύονται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, αλλά και στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ (Κούλογλου 14) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Όσοι δεν έχουν ακόμα κάνει την εγγραφή τους, με την κατάθεση αυτής, είτε ηλεκτρονικά, είτε δια ζώσης, θα παραλαμβάνουν τα σκουφάκια τους, από τις παραπάνω διευθύνσεις.

Πέραν των σκούφων, τα δραστήρια ξωτικά μας, σχεδίασαν και ετοίμασαν και την αφίσα της δράσης, την οποία κάθε συμμετέχοντας ή φίλος της δράσης, που θα ήθελε να βοηθήσει στην προώθησή της, μπορεί να παραλαμβάνει από τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» και από τα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, ούτως ώστε να την αναρτήσεις στο κατάστημά του, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου που εκπροσωπεί κ.ο.κ.

Δήλωσε συμμετοχή, πρόσφερε ελαιόλαδο και πάρε τον Αγιοβασιλιάτικο σκούφο σου!

 

Δήλωση συμμετοχής:

  • Επισκεφτείτε από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9 πμ – 9 μμ το Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «Περπατώ» και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Ο Σύλλογος «Περπατώ» βρίσκεται τέρμα λεωφόρου Δημοκρατίας (τηλ 2531036909)

 

  • Ή τα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9 πμ – 2 μ.μ. και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Τα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ είναι στην οδό Κούλογλου 14

 

  • Διαδικτυακά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα 

 

http://www.santarunkomotini.gr/

 

Μεμονωμένοι συμμετέχοντες: συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και πατήστε υποβολή, αποδεχόμενοι του όρους συμμετοχής.

 

Ομάδες: αναγράψτε επιπλέον το όνομα της ομάδας στο κατάλληλο πεδίο.

 

Προϋπόθεση συμμετοχής:

«Φέρτε ένα μπουκάλι λάδι και πάρετε ένα σκούφο του Άη Βασίλη»