Είστε εδώ

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το σκουφάκι σας;

Αγαπητοί φίλοι & Αγαπητές φίλες,

Περπατήστε με τον Αη Βασίλη

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράξενης «κόκκινης» πορείας περιπάτου μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Πολλοί κάτοικοί δήλωσαν ότι είδαν τον Άη Βασίλη...να «περπατά»…και τους δρόμους της πόλης να «κοκκινίζουν»!

Ελάτε και εσείς να περπατήσουμε με τον Άη Βασίλη την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 17:30, στο Δημοτικό Πάρκο Κομοτηνής.

Πέρσι συγκεντρώσαμε 1.300 μπουκάλια ελαιολάδου! Φέτος ο πήχης τίθεται υψηλότερα και η δράση ακολουθεί μια ξεχωριστή πορεία πλεύσης, αφού αποκτά καινούρια χαρακτηριστικά αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, στόχος του φετινού Santa Run είναι όχι μόνο η συγκέντρωση ελαιόλαδου αλλά και η συλλογή του ποσού των 15.000€ για την προμήθεια οχήματος 4x4 για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής. Άραγε θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα;

Ο Δήμος Κομοτηνής, η ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ συνδιοργανώνουν μία πορεία περιπάτου αφιερωμένη στον εθελοντισμό, και συγκεκριμένα στη δράση ο «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά. Η ξεχωριστή πορεία περιπάτου περίπου 2 χλμ. με αφετηρία το Δημοτικό Πάρκο θα πραγματοποιηθεί γύρω από το Κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το σκουφάκι σας;

"Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και προσφέρετε κι εσείς ένα μπουκάλι λάδι, για να παραλάβετε το σκούφο σας!​"

●Ηλεκτρονικά, εάν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.santarunkomotini.gr και συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής, επιλέγοντας το μέγεθος της στολής και σημειώνοντας στο πεδίο των σχολίων την λέξη .

➢ Μεμονωμένοι συμμετέχοντες: Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, επιλέξτε το μέγεθος της στολής σας, έπειτα σημειώστε στο πεδίο των σχολίων την λέξη "σκουφάκι" και , τέλος, πατήστε υποβολή, αποδεχόμενοι τους όρους συμμετοχής.

➢ Ομάδες: Αναγράψτε επιπλέον το όνομα της ομάδας στο κατάλληλο πεδίο και στα σχόλια σημειώστε τόσο τον αριθμό των στολών, μαζί με τα μεγέθη τους, όσο και των σκούφων..

●Απευθείας, υποβάλλοντας αίτηση στο σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, του οποία η λειτουργία θα ξεκινήσει από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Προσοχή!

1. Η προσφορά του ελαιολάδου και η παραλαβή του σκούφου θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο, μείνετε συντονισμένοι!