Είστε εδώ

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Τρέξε με τον Άη Βασίλη

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας παράξενης καταδίωξης μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Πολλοί κάτοικοί της δήλωσαν ότι είδαν τον Άη Βασίλη……να «τρέχει»….μα τι συμβαίνει???? Γιατί «τρέχει» ο Άη Βασίλης ? Ελάτε να λύσουμε το μυστήριο του Άη Βασίλη την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, στις 17:30, στη Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία).

H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 14-22 Ιανουαρίου 2017 «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Ο ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2 χλμ με αφετηρία την Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία), θα πραγματοποιηθεί γύρω από το κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός, στην κεντρική πλατεία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Προϋπόθεση συμμετοχής:

«Φέρε ένα μπουκάλι λάδι και πάρε ένα σκούφο του Άη Βασίλη»

Δήλωση συμμετοχής:

  • Επισκεφτείτε από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9 πμ – 9 μμ το Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «Περπατώ» και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. 
    Ο Σύλλογος «Περπατώ» βρίσκεται τέρμα λεωφόρου Δημοκρατίας 
    (τηλ 2531036909)
  • Διαδικτυακά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.santarunkomotini.gr

Μεμονωμένοι συμμετέχοντες: συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και πατήστε υποβολή, αποδεχόμενοι του όρους συμμετοχής.

Ομάδες: αναγράψτε επιπλέον το όνομα της ομάδας στο κατάλληλο πεδίο.

Προσοχή:

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά θα πρέπει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 10 πμ – 3 μμ και  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 12 πμ – 4 μμ, να φέρουν ένα μπουκάλι λάδι στην κεντρική πλατεία (πλ. Ειρήνης) για να παραλάβουν το σκούφο τους.

  • Ελάτε την ημέρα του αγώνα, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία (πλ. Ειρήνης) 12 πμ – 4 μμ να συμπληρώσετε μία φόρμα συμμετοχής, να μας φέρετε ένα μπουκάλι λάδι και να παραλάβετε το σκούφο σας.