Είστε εδώ

Πώς θα πάρετε τα σκουφάκια σας;

Αγαπητοί/ες φίλοι/ες,

Περπατήστε με τον Αη Βασίλη

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράξενης «κόκκινης» πορείας περιπάτου μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Πολλοί κάτοικοί δήλωσαν ότι είδαν τον Άη Βασίλη……να «περπατά»….και τους δρόμους της πόλης να «κοκκινίζουν»!

Ελάτε να περπατήσουμε και φέτος με τον Άη Βασίλη, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:30, στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης μας!

H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος
Οχυρού Νυμφαίας συνδιοργανώνουν μία πορεία περιπάτου αφιερωμένη στον εθελοντισμό, και συγκεκριμένα στη δράση ο «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Η ξεχωριστή πορεία περιπάτου περίπου 2 χλμ. με αφετηρία το Δημοτικό Πάρκο θα πραγματοποιηθεί γύρω από το Κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Προϋπόθεση συμμετοχής:

«Προσφέρετε ένα μπουκάλι λάδι και πάρετε ένα σκούφο του Άη Βασίλη!»

Δήλωση συμμετοχής:

●Διαδικτυακά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.santarunkomotini.gr/ και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.
Μεμονωμένοι συμμετέχοντες: Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και πατήστε υποβολή, αποδεχόμενοι τους όρους συμμετοχής.

Ομάδες: Αναγράψτε επιπλέον το όνομα της ομάδας στο κατάλληλο πεδίο.

●Απευθείας, υποβάλλοντας αίτηση στο σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 10 πμ2 μμ.

Προσοχή:
1. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μπορούν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 10 πμ2 μμ να παραλάβουν το σκουφάκι τους
από το σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, προσφέροντας το ελαιόλαδό τους.
2. Για όσους δεν υποβάλλουν ηλεκτρονική συμμετοχή θα έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν απευθείας αίτηση συμμετοχής τις ίδιες ημέρες και ώρες στο σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας!
3. Όλα τα παιδιά έως και 18 χρονών συμμετέχουν δωρεάν. Απαραίτητη η συνοδεία τους από ενήλικα.

Ελάτε την ημέρα του περιπάτου, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου από τις 10 πμ2 μμ και από τις 4 μμ - 6 μμ και εντοπίστε την ημέρα του περιπάτου το Αστικό
Λεωφορείο Κομοτηνής δίπλα στο Ηρώων. Συμπληρώστε μία φόρμα συμμετοχής και προσφέρετε κι εσείς ένα μπουκάλι λάδι για να παραλάβετε το σκούφο σας.

Μετά το πέρας του περιπάτου γύρω από το κέντρο της πόλης με τερματικό σταθμό την Πλατεία Ειρήνης, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την συναυλία της αγαπημένης μας Τάμτα στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής για την λήξη του Santa Run Komotini
2018, που θα συνοδεύσει την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!