Είστε εδώ

Santa Run 2021

Άλλο ένα Santa Run έφτασε στο τέλος του και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι! Όχι επειδή τελείωσε, αλλά γιατί παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και μετά από ένα χρόνο απουσίας όλη η πόλη ενώθηκε σε μια δράση για την επίτευξη ενός κοινού στόχου!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στη δράση και βοηθήσατε να δώσουμε παλμό και ζωντάνια στην πόλη. Όλους εσάς που δεν παρευρεθήκατε αλλά στηρίξατε σθεναρά την επίτευξη του σκοπού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας, τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τους εθελοντές μας από το ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ, το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού Exagono, το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, αλλά και όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή να γίνουν ξωτικά στη δράσης μας.

Τους χορηγούς επικοινωνίας που μετέδωσαν τη φωνή μας.

Το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών Κομοτηνής που συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή της πορείας μας.

Τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς επέλεξαν να προσφέρουν για τη διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου του παραρτήματος Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.